navigatie overslaan

muziek

Broken Brass

  • 16 jul 2022
  • 21:00- 22:45
  • gratis
  • Ommen

Broken Brass is een next level brass band. Explosief en energiek, en combineert de energie van brass met de attitude van rock ‘n’ roll, de drive van funk en de flow van hiphop.

Met het nieuwe album ‘Broke’ blikt Broken Brass terug op de afgelopen paar jaar, die voor elke liveband een uitputtingsslag waren. Broken Brass is ‘broke’ qua financiën, maar zeker niet als het gaat om inspiratie en doorzettingsvermogen. De afgelopen periode gaf de band de unieke kans om te kijken naar de persoonlijkheden en internationale diversiteit van de groep, de gezamenlijk behaalde (internationale) successen en om te ontdekken waar de kracht van de band ligt. Op hun nieuwe album ‘Broke’ combineert de band de sterkste punten van alle voorgaande albums; het nieuwe album is de definitie van waar de band voor staat, een distillaat van alle hoogtepunten.

Met meer dan 500 shows op de teller is Broken Brass een door de wol geverfde live band. Broken Brass is dan ook een live band bij uitstek. Energiek en eclectisch, waarbij punchy bassen worden gemixt met schetterend koper. Met hun enerverende shows hebben ze festivals over de hele wereld omver geblazen. Het negental heeft clubs en festivals in bijna 20 landen veroverd met optredens op VH1 Festival (India), Secret Garden Party (VK), Fusion Festival (GER), Zwarte Cross (NL), Paaspop (NL) en meer. De band gaat in 2022 dus zeker weten (internationaal) touren op het nieuwe album. Naast een clubtour door Nederland dus ook komende zomer in het Bostheater!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Deze voorstelling is gratis toegankelijk! Reserveren is niet nodig, we zien je graag.

Meer leuke evenementen