navigatie overslaan

Moderne versie van het klassieke sprookje boordevol leuke liedjes en live klassieke piano muziek.

FESTIVAL DE VECHT - DE VERTELLENDE PIANO - ASSEPOESTER 3+

  • 14 aug 2022
  • 11:00- 12:00
  • € 8,00 - € 9,50
  • Vilsteren

In het kader van Festival de Vecht speelt gezelschap De Vertellende Piano voor het kleine publiek vanaf 3 jaar een leuke, spannende, muzikale versie van het wereldberoemde sprookje ‘Assepoester’. Met live klassieke pianomuziek.

Maak op een leuke en vrolijke manier, en op een prachtige locatie, kennis met klassieke muziek! De Vertellende Piano speelt speciaal voor ons kleine publiek vanaf 3 jaar een muzikale versie van het wereldberoemde sprookje ‘Assepoester’.

De vertelster kijkt in haar eeuwenoude vertelbol en ziet een meisje verdrietig en alleen zitten voor de openhaard... Ze wordt gepest door haar oudere zusjes. De vertelster besluit het meisje te helpen. Samen met de kinderen. Het meisje heet Assepoester.

Deze moderne versie van het klassieke sprookje zit boordevol interactie, leuke liedjes en het spannende verhaal wordt begeleid door live klassieke piano muziek.

Judy Spijkerman vertelt en Melissa Siemonsma zorgt voor de muzikale begeleiding. We gaan samen dansen, springen, zingen en... toveren! Kom je ook?

Meer informatie en kaartverkoop www.festivaldevecht.com.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 9,50

Meer leuke evenementen