navigatie overslaan

Een gezellige namiddag met livemuziek, streetfood en Reestlander wijnen

Klinkende Glazen Festival

  • 14 aug 2022
  • 16:00- 20:00
  • € 5,00 - € 10,00
  • Balkbrug

Save the date: Zondag 24 juli en zondag 14 augustus vindt er een nieuw evenement plaats op Wijngoed de Reestlandhoeve, het Klinkende Glazen Festival! Met livemuziek, versbereide gerechten en Reestlander wijn. De ingrediënten voor een heerlijke zomerse namiddag.

import-83996-62d0b51658101.jpg

Klinkende Glazen Festival Komende zomer staat de Reestlandhoeve in het teken van het Klinkende Glazen Festival. Een nieuw festival waarbij livemuziek, street food en Reestlander wijn centraal staan.

24 juli zorgt DJ Big Blender met saxofonist voor de muzikale omlijsting. Het thema is beach, dus hopelijk werkt het zonnetje mee en is het heerlijk toeven rond de kikkerpoel. Een relaxte middag tot het begin van de avond met muziek, streetfood en natuurlijk Reestlander wijnen.

14 augustus komt Oasem spelen. Een Drents-Nedersaksische Roots-Americana band. Een heerlijke middag relaxen met Drentse levensliedjes. Ook wanneer je de Drentse taal niet machtig bent voel je tot in je vezels waar het lied over gaat. Genieten dus van lekkere muziek, Reestlander wijnen en een Afrikaanse braai.

Meer informatie en preview op: www.klinkendeglazenfestival.nl

Tickets in voorverkoop: € 5 per persoon, aan de deur: € 10 per persoon.

Wanneer

-

Prijzen

Aan de deur
€ 10,00
Voorverkoop
€ 5,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen