navigatie overslaan

LEUKE FIETSTOCHT VOOR HET HELE GEZIN MET DRIE BIJZONDERE STOPPLAATSEN MET LIVE MUZIEK

FESTIVAL DE VECHT - MUZIKALE FIETSTOCHT

  • 28 aug 2022
  • 13:00- 17:00
  • € 8,00 - € 15,00
  • Ommen

Fiets met ons mee! We hebben een leuke fietsroute uitgezet rondom Ommen met onderweg drie stops op mooie locaties.
Op de stop locaties wordt u ontvangen met een hapje en/of drankje en met live muziek van 4TuneVocals, Jan & Frank en zangeres Esther Groenenberg met gitarist Milo Groenhuijzen.
Het wordt een heerlijke, muzikale fietstocht!

De start van de fietstocht is op de parkeerplaats naast Mark Smit Kunsthandel aan de Markt 5 in Ommen. Er kan tussen 13.00 en 14.00 uur gestart worden. Bij de start ontvangt u de route, een flesje water en een polsbandje. Er kan naar keuze een route van 15 of 18 km gefietst worden.

4TUNEVOCALS • EERSTE STOPPLAATS Anja en Debby trakteren de fietsers op sfeervolle, meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella. Worden het liedjes van Adele, Jason Mraz, Ed Sheeran, Bette Midler, John Denver, Ilse de Lange, Claudia de Breij, Marco Borsato of Guus Meeuwis? Daar kom je als deelnemer van de fietstocht op de eerste stopplaats achter.

JAN & FRANK • TWEEDE STOPPLAATS Jan en Frank maken deel uit van de band Memory Lane. De naam zegt het al: de band is gespecialiseerd in bekende nummers uit het verleden. Jan & Frank begeleiden zichzelf op gitaar en laten heerlijke evergreens horen op de tweede stopplaats.

ESTHER GROENENBERG • DERDE STOPPLAATS Zangeres Esther Groenenberg sluit op de derde stopplaats de fietstocht spetterend af met een voorproefje van eigen liedjes op haar 30 september te verschijnen nieuwe album en met liedjes die haar inspireren. Gitarist Milo Groenhuijzen begeleidt haar.

Bij slecht weer vervalt de fietstocht en zorgen de drie muzikale acts voor een bruisend muzikale middag in de grote zaal van Café Restaurant De Bootsman.

Informatie en kaartverkoop www.festivaldevecht.com.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 15,00

Inclusief hapjes/drankjes en live muziek

Meer leuke evenementen