navigatie overslaan

Van dakpan tot design

Huis & Woon Beurs

  • 14 - 16 okt 2022
  • gratis - € 12,50
  • Hardenberg

De nieuwste (ver)bouw- en woonbeurs in Noordoost-Nederland: Huis & Woon Beurs, 14 t/m 16 oktober 2022.

Op Huis & Woon Beurs doe je alle inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten, wij helpen jou om jouw (ver)bouwplannen te laten slagen!

Je vindt op Huis & Woon Beurs tal van kwalitatieve deelnemers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, interieur, tuininrichting, financiering, energiezuinig wonen en zoveel meer. Kom voor al je woonplannen naar Huis & Woon Beurs op 14, 15 en 16 oktober 2022 in Evenementenhal Hardenberg en maak van je huis een thuis.

Op Huis & Woon Beurs staan verschillende adviseurs & stylisten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan ook in een gratis persoonlijk flitsadviesgesprek van 60 minuten die je via onze website kunt reserveren of krijg de antwoorden tijdens een groepssessie.

Kom naar De Nacht van Huis & Woon Beurs, de speciale avondopening van Huis & Woon Beurs op vrijdag 14 oktober van 18.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. De Nacht van Huis & Woon Beurs bestaat onder meer uit een extra sfeervolle ambiance met een hapje & een drankje en een exclusief avondprogramma met prominente sprekers als Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra en interieurinfluencer Judith Doppenberg van het platform HUIZEDOP.

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 12,50
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
gratis

Volwassenen vrijdag 14 oktober dagticket: 10 euro
Volwassenen vrijdag 14 oktober De Nacht van Huis & Woon Beurs: 15 euro
Volwassenen zaterdag 15 & zondag 16 oktober: 12,50 euro
Kinderen t/m 17 jaar: gratis

Meer leuke evenementen