navigatie overslaan

Repair Cafe Hardenberg 5 nov

  • 5 nov 2022
  • 13:00- 15:00
  • Hardenberg
import-86187-63f02a2191b7d.png

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Binnenkort is er weer een Repair Café in Hardenberg. Op zaterdag 5 november zitten de vrijwilligers klaar bij natuuractiviteitencentrum De Koppel, inloop tussen 13.00 en 15.00 uur.

Het wordt herfst en de feestdagen liggen alweer in het verschiet. Misschien wil je straks wel de boom versieren, maar doen de kerstlampjes het niet. Of staat het knijpertjesijzer kapot in de kast. En die elektrische deken tegen de kou, is die nog wel veilig te gebruiken, kun je je afvragen. En o ja, die dikke trui, toch onontbeerlijk in deze tijden, zat daar nou een gat in?

Met al dit soort kapotte spullen kun je terecht bij het Repair Café Hardenberg. Een gezellige club mensen, die er plezier in heeft bezoekers te helpen, waarbij ze ook nog iets doen voor het klimaat. Want elk hersteld product, scheelt weer CO2. En nee, niet alles wordt gemaakt (die kapotte glazen kerstbal is reddeloos verloren), maar dan weet je ook waar je aan toe bent en kun je jouw spullen laten recyclen. Heb je een kapot item of wil je gewoon eens kijken bij het Repair Café Hardenberg, dan ben je van harte welkom op 5 november, inloop tussen 13.00 en 15.00 uur bij De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg. Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.

De duurzaamheidgidsen van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn gedurende de maand oktober niet aanwezig bij De Koppel. Huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Wanneer

-

Meer leuke evenementen