navigatie overslaan

Music for Millions

Nieuwjaarsconcert met Gerwin van der Plaats

  • 7 jan 2023
  • 15:00- 16:30
  • gratis - € 14,00
  • Lemelerveld

Op zaterdag 07 januari om 15.00 uur zal Gerwin van der Plaats (orgel) het nieuwe concertjaar openen met een verrassend Nieuwjaarsconcert: Music for Millons in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Gerwin van der Plaats is een graag geziene organist in de muziekhal. Hij kreeg les van Harry Hamer en Geert Bierling, volgde een muziektheorieopleiding, koordirectielessen en pianolessen bij Loes Egberts en bij Herman Riphagen. Aan het Fontys Conservatorium te Tilburg waren zijn docenten Geert Bierling met het hoofdvak orgel en Henco de Berg voor improvisatie. Gerwin van der Plaats is nu als vaste organist verbonden aan de Driestwegkerk (PKN) te Nunspeet en de Hoeksteen (PKN) te IJsselmuiden. Daarnaast is hij o.a. dirigent van het Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe in Voorthuizen, Mannenkoor Door Eendracht Verbonden in Kampen en het interkerkelijk gemengd koor Immanuel uit Harskamp. Het volledige programma staat binnenkort op onze site.

Op het programma staan vele populaire en geliefde melodieën. Het beloofd een vrolijke muzikale middag te worden. Het thema is: Music for Millions.

Reserveren is gewenst: T 0572-371838 / E: adhuetink@gmail.com of via de website: www.huetink-royalmusic.nl. Hier vindt u ook het volledige programma. De entree bedraagt Euro 14,00 p.p. incl. koffie/thee en koek en we toosten op het nieuwe jaar met een glas champagne. Locatie: Adres: Grensweg 17 Lemelerveld.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 14,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen