navigatie overslaan

Repair Cafe Hardenberg 28 jan.

  • 28 jan 2023
  • 13:00- 15:00
  • Hardenberg
import-86187-63f02a2191b7d.png

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Ook in het nieuwe jaar zitten de vrijwilligers van het Repair Café klaar om u te helpen bij de reparatie van allerlei spullen en wel op de laatste zaterdag van de maand, 28 januari.

Het is nu het moment om eens lekker op te ruimen. Spullen die je niet meer gebruikt omdat ze stuk zijn, gooi je niet weg, die verdienen een tweede leven. Je hoeft dan ook niets nieuws te kopen en dat scheelt, voor uw portemonnee en het milieu. Al jaren zet het Repair Café Hardenberg zich in om zoveel mogelijk spullen te redden, die anders misschien bij het afval belanden.

Iedere zes weken vind je het Repair Café Hardenberg bij natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg. De vrijwilligers helpen u voor niets, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Daarvan worden materialen en gereedschap aangeschaft. Dus hebt u spullen die kapot zijn, neem ze dan vooral mee naar het Repair Café Hardenberg, de eerstvolgende keer is op zaterdag 28 januari, inloop van 13.00 tot 15.00 uur op bovenstaand adres. Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.

De duurzaamheidgidsen van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn komende maanden niet aanwezig bij De Koppel. Huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Wanneer

-

Meer leuke evenementen