navigatie overslaan

Een virtuoos concert met bijzondere instrumenten: verschillende blokfluiten, panfluiten, altviool, accordeon en percussi

Concert met het kwintet Black Pencil

  • 19 mrt 2023
  • 15:00- 17:00
  • € 20,00
  • Balkbrug

Black Pencil is een game changer band met meer dan duizend jaar muziekgeschiedenis als speelveld. De mogelijkheden van een enorme collectie blokfluiten, panfluiten, altviool, accordeon en percussie zijn eindeloos – net als de nieuwsgierigheid en fantasie van de vijf music.

Black Pencil speelt voor uitverkochte zalen

Black Pencil is een game changer band met meer dan duizend jaar muziekgeschiedenis als speelveld. De mogelijkheden van een enorme collectie blokfluiten, panfluiten, altviool, accordeon en percussie zijn eindeloos – net als de nieuwsgierigheid en fantasie van de vijf musici. Met respect, kennis en verfijning wordt de mooiste muziek van haar historische plaats getild en komt ze volledig fris voor het voetlicht. Zo kan het gebeuren dat ‘melancholische renaissancemelodieën ontsporen in jazzrock à la Miles Davis’ (NRC).

In 2010 – het jaar van hun oprichting – vond het debuutconcert van Black Pencil plaats in het Concertgebouw Amsterdam, en voerde ze meerdere wereldpremières uit op het Istanbul European Capital of Culture. Sindsdien is ze een welkome gast in klassieke zalen, en op podia en festivals in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Ierland, Turkije, Denemarken en Venezuela.

Het optreden bij Podium Witteman op 7 november 2021 was een groot succes. Te gek dat wij dit ensemble hebben kunnen vastleggen voor een concert in de Reestkerk in Oud Avereest op 19 maart as om 15.00 uur. Voor meer informatie zie onze website: www.skoaconcerten .nl U bent van harte welkom! Stichting Kamermuziek Oud Avereest

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,00

kinderen betalen geen entree

Op de kaart

Meer leuke evenementen