navigatie overslaan

Dat moet je beleven!

Proef Dalfsen

  • 09 - 10 sep 2023
  • 10:00- 00:00
  • Dalfsen

Proef Dalfsen; een evenement dat al ruim tien jaar inwoners en bezoekers van de gemeente Dalfsen laat genieten van al het moois dat de gemeente te bieden heeft. Door de inzet van diverse verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen elk jaar op de tweede zaterdag van september duizenden mensen “proeven” van de vele kwaliteiten van Dalfsen.

Bezoekers worden de hele dag meegenomen in al het moois dat Dalfsen te bieden heeft! Dit onder andere op het gebied van bedrijvigheid, cultuur, historie, natuur, recreatie en sport en beweging. Er is op verschillende locaties van alles te doen, te beleven en te proeven! Elk jaar worden er mooie tochten uitgezet voor de vele wandelaars en fietsers, maar ook met de auto kan men de verschillende locaties bezoeken.

Elke editie wordt er een kern van Dalfsen in de schijnwerpers gezet. Dit jaar is dat Lemelerveld. In nauwe samenwerking met de historische kring Dalfsen, de historische kring Lemelerveld en Plaatselijk Belang Lemelerveld-Dalmsholte werken we aan een leuk en informatief dagprogramma. Centrale plek binnen dit programma heeft Natuurlijk Heidepark. Niet alleen een prachtige locatie met diverse voorzieningen, maar ook een plek met een interessante historie. Bezoekers worden meegenomen in deze historie.Verder is er oa. de streekmarkt bij de Westermolen in Dalfsen en wordt op het Kerkplein het Bierfestival gehouden. Het volledige programma is te vinden in ons magazine dat huis aan huis wordt bezorgd en op onze website: www.proefdalfsen.nl.

Proef Dalfsen, dat moet je beleven!

Wanneer

-

Meer leuke evenementen