navigatie overslaan

theater

BLAUWE VINKES - DISCLAIMER

  • 18 nov 2023
  • 20:15- 21:45
  • € 19,00
  • Dedemsvaart

Het nieuwe duo Blauwe Vinkjes geldt als dé grote belofte in de cabaretwereld! In 2021 won Blauwe Vinkjes de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival èn was finalist van Cameretten.

In DISCLAIMER verbazen Manon Blaauw en Kevin van den Berg hun publiek met onnavolgbare sketches in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca.

Ze zijn gewaagd, kritisch, snel en gedurfd en deinzen niet terug voor politiek engagement. Schijnbaar moeiteloos spelen ze de meest uiteenlopende typetjes en karakters, die en passant de maatschappij aan de tand voelen. Zoals de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta en de verwaande weddingplanners Saskia en Rufus.

In hun satirische acts, doorspekt met persiflages en imitaties, vragen de Baluwe Vinkjes zich af welke disclaimers er anno nu geplaatst ‘moeten’ worden. Wat kan nog wel en wat niet? Hoe veranderen dingen als je er met een andere bril naar kijkt? Als we kijken met de ogen van de toekomst hoe zien onze huidige omgangsnormen er dan uit?

Een show vol actualiteiten en absurditeiten. Het wordt héél hard lachen! Móet je gewoon zien!

Kijk hier voor meer info en kaartverkoop.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,00

Kaartprijs inclusief koffie / thee voor aanvang.

Op de kaart

Meer leuke evenementen