navigatie overslaan

Concert orgel en trompetten

Trompetgeschal in de Herfst

  • 16 sep 2023
  • 20:00- 21:30
  • gratis - € 16,00
  • Lemelerveld

Organist André van Vliet en Trompettisten Arjan en Edith Post staan garant voor een heerlijke muzikale avond op zaterdag 16 september om 20.00 uur.

Organist André van Vliet en Trompettisten Arjan en Edith Post staan garant voor een heerlijke muzikale avond op zaterdag 16 september om 20.00 uur.

André van Vliet begeleidde al op zeer jonge leeftijd de erediensten. Inmiddels was hij lessen gaan volgen bij Gijsbert Lekkerkerker en later bij Herman van Vliet. Hierna zette hij zijn studie voort op het Utrechts Conservatorium, alwaar hij in 1991 het diploma behaalde. Op koorconcerten en tijdens zangavonden is hij een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel, daarnaast groeit ook het aantal uitnodigingen voor orgelconcerten. Ondertussen is André dirigent van een aantal koren en organist in zijn woonplaats Polsbroek.

Edith en Arjan Post studeerden in Zwolle, waar Edith aan het Conservatorium haar einddiploma behaalde. Arjan deed dat in Amsterdam. Tijdens en na hun studie speelden zij mee in diverse orkesten in Nederland. Samen vormen zij een trompet duo dat veel concerten geeft met bekende Nederlandse organisten en pianisten. Het repertoire dat zij spelen varieert van Barok tot geestelijke muziek en verder tot musicals en opera.

Op het programma staan o.a.: Thema uit de orgelsymfonie (C. Saint-Saëns), Sinfonia uit Cantate 35 (J.S. Bach), Andante con moto (A. Guilmant), Dance Ritmique (R. de Jong) Elisabeth senrenade (R. Binge). Het volledige programma vindt u op onze site: www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren is gewenst? T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt € 16,-- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Entreeprijs Volwassenen
€ 16,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen