navigatie overslaan

Lezing Our Energy Foundation

  • 20 september
  • 20:00- 22:00
  • Hardenberg
import-82790-62916d0dcc5bf.png

Lezing Our Energy Foundation Op woensdag 20 september om 20.00 uur kunt u in natuuractiviteitencentrum De Koppel een lezing bijwonen over Our Energy Foundation. De lezing wordt verzorgd door Henk Meulink, bekend van Mijn Energiefabriek in Hardenberg, waar ook de roots van dit mooie project liggen.

Our Energy Foundation verzorgt kleinschalige projecten in Afrika waarbij scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen voorzien worden van elektriciteit en de mogelijkheid die ook ’s avonds te gebruiken. Dat kan ervoor zorgen dat in een ziekenhuis niet gewacht hoeft te worden met een spoedoperatie, dat volwassenen avondonderwijs kunnen volgen en dat kinderen huiswerk kunnen maken.

Alle projecten worden uitgevoerd met materiële inzet, er wordt dus niet rechtstreeks geld gegeven. Ook worden alle projecten voor uitvoering bezocht en wordt er alleen in zee gegaan met betrouwbare partners. Vervolgens worden alle projecten zo’n drie tot vijf jaar gevolgd en begeleid. Henk Meulink is nauw betrokken bij de projecten in Afrika en gaat hier dan ook regelmatig heen. Bent u geïnteresseerd hoe energietechniek mensen kan helpen verder te komen en wat voor effect dat in een gemeenschap heeft, kom dan vooral naar deze avond. Toegang is gratis, inclusief kop koffie of thee. Uiteraard wordt een vrijwillige bijdrage voor dit project gewaardeerd.

Wilt u aanwezig zijn bij deze avond? Meld u dan tijdig aan via 0523 273388 of info@dekoppel.com. U vindt natuuractiviteitencentrum De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Kijk ook op www.dekoppel.com.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

De entree is gratis, inclusief een kop koffie of thee. Opgave verplicht i.v.m. de beschikbare ruimte.

Wanneer

-

Meer leuke evenementen