navigatie overslaan

Foto's van Mark Scheper

Colorworld

  • 1 oktober - 3 dec 2023
  • 14:00- 16:00
  • Balkbrug

De wereld zien door een camera is als kijken met een andere bril. Het resultaat is een bijzondere foto expositie met beelden van Mark Scheper. De natuur in allerlei facetten is hierbij het hoofdthema.

Website-Reestkerk

Mark Scheper is fotograaf met een passie voor natuur en oog voor detail. Standpunt, zichtlijnen, (natuurlijk) licht, details en achtergrond, allemaal spelen ze een rol in een goede foto. Bij zijn fotografie zijn alle elementen van belang. Zowel het onderwerp als de omgeving waarin deze zich bevindt vragen aandacht en hij vindt het een uitdaging om de compositie zo te kiezen dat hij de toeschouwer kan meenemen in zijn beleving.

Mark is sinds ongeveer zijn 8e jaar bezig met fotografie. De ene periode wat intensiever dan de andere. Na in vroegere jaren met dia's, negatieven en in de doka gewerkt te hebben is hij later overgestapt op digitaal.

Hij heeft zich een tijd bij een fotogroep aangesloten (4Fier050) waarbij er op een constructieve manier feedback werd gegeven op elkaars foto’s. Dit was heel leerzaam en resulteerde uiteindelijk in een aantal exposities.

Mark's voorkeur gaat vooral uit naar landschapsfotografie en macrofotografie, maar ook abstract werk heeft zijn interesse. Hij werkt intuïtief en meestal zonder duidelijk vooropgezet plan.

Voor meer informatie over de expositie en de fotograaf:

Wanneer

1 okt - 3 dec 2023
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Op de kaart

Meer leuke evenementen