navigatie overslaan

Help de boswachter 6 maart

  • 6 maart
  • 14:00- 15:00
  • Hardenberg
import-86187-63f02a2191b7d.png

Help de boswachter en word een Koppelranger!

Op woensdagmiddag 6 maart van 14.00 tot 15.00 uur organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met natuuractiviteitencentrum De Koppel een buitenactiviteit voor kinderen: ‘Help de boswachter en word een Koppelranger’.

In de Koppeltuinen groeien allerlei verschillend soorten planten. Die bloeien vanaf de lente tot de herfst, afhankelijk van de soort. Maar in de winter, als bijna geen enkele soort bloeit, zie je vaak wel de bladeren die op of dichtbij de grond zitten. Die zijn allemaal verschillend: klein, groot, glad, ruw, rond, hartvormig, stevig, slap, kaal, behaard. Je kunt dat allemaal ontdekken.

Kom je de boswachter helpen en ga je mee op onderzoek? Ook als je al Koppelranger bent, ben je welkom. Ben je tussen 6 en 12 jaar en wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, kom dan op 6 maart naar De Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg en ga mee de Koppeltuinen in. Bel voor opgave en informatie tel. (0523) 273388 of mail naar info@dekoppel.com.

Hier bevindt zich tevens het Startpunt duurzaam Hardenberg met een informatieve expositie. Op aanvraag is kosteloos advies van een energiecoach mogelijk.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Wanneer

-

Meer leuke evenementen