navigatie overslaan

Buitenplaats de Broekhuizen is gelegen aan de Overijsselse Vecht tussen Dalfsen en Zwolle

Expositie beeld & tuin

  • 4 mei - 29 september
  • 12:00- 17:00
  • Dalfsen

Tijdens de expositie is het erf gevuld met gevarieerde kunst van zestien kunstenaars uit alle windstreken van het land.

Op het oude erf met grote bomen en met een open rivierenlandschap daarachter is een klein natuurgebied ontstaan waar tijdens de expositie gevarieerde kunst van zestien kunstenaars uit alle windstreken van het land is te vinden.

Zo is er keramiek, hout- en ijzerkunst, beeldhouwwerk er zijn er constructies met glas en natuurlijk de twee follys, publiekswinnaars van 2022 en 2023, van Folly Art Norg: “Padenmaker” en “Gedachtengang”.

Wandelend door deze tuin kun je genieten van de natuur én de kunst. Er is een vijver, een sloot en en overal zijn plekjes waar je even kunt neerstrijken. De paadjes leiden je vanzelf naar de kunst en naar het uitzichtpunt met een fantastisch uitzicht over de meanderende Vecht. Van mei tot en met september is de tuin open voor bezoekers. Voor zowel geïnteresseerden in kunst als zij die van tuin en natuur houden.

Welkom!
Wil je beeld-en-tuin 2024 bezoeken? Dat kan van 4 mei tot en met 29 september elke zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur. Daarnaast op afspraak en als de vlag aan de weg staat.

Meer informatie:
info@buitenplaatsdebroekhuizen.nl
www.buitenplaatsdebroekhuizen.nl
0651951318

Wanneer

4 mei - 29 sep 2024
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

De opbrengst komt ten goede aan de Worteltuin (www.stichtingwortel.nl)

Op de kaart

Meer leuke evenementen