navigatie overslaan

actief

EXTRA-dagen Vecht & Veldroute Ommen

  • 18 mei - 17 augustus
  • 09:00- 17:00
  • Ommen

Op de zaterdagen 18 mei, 15 juni, 20 juli en 17 augustus zijn er de EXTRA-dagen op de fietsroute Vecht & Veldroute rondom Ommen. Er is dan nog meer beleving en u krijgt een aantal kortingen op vertoon van ons folderboekje!

De route

De start is in Ommen op weg naar fruitbedrijf Varsenerhof. Het Extra'tje: gratis glas eigengemaakte vruchtenlimonade + gratis rondwandeling.

Via het pontje richting het pittoreske dorpje Vilsteren. Het Extra'tje: op deze zaterdagen een gezellige boerenmarkt, met gratis jam-proeverij bij de stand van het Varsenerhof.

Door de bossen naar Witharen met 3 bijzondere bedrijven aan de Witharenweg. nr 24: "Pluck Elke Dag". Beelden en bloementuin, niet gratis. nr 26: "de Haarmeyer". Biologische boerderij met een melktap, tegen betaling verse melk te tappen. nr. 29: "de Kookweide". De kookworkshops op deze boerderij zijn alleen op afspraak.

Over boerenwegen naar de 3e Schansweg 17: Boerderij Koonstra verkoopt boerenkaas. Het Extra'tje: Boer Pieter geeft 10 procent korting op zijn boerenkaas.

Tot slot naar boerderij Roke's Erf, Dwarsweg 1. Een groene oase van rust met mogelijkheid tot consumpties of activiteiten. Het Extra'tje: 1,00 euro korting op consumptie of activiteit per persoon.

Wanneer

18 mei - 17 aug 2024
  • elke 3e zaterdag van de maand: - uur

Op de kaart

Meer leuke evenementen