De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Nieuwjaarsvliegeren Twenterand

  • 25 jan 2020
  • Westerhaar-Vriezenveensewijk
  • 10:30

Stichting Vliegerfeest Twenterand organiseert Nieuwjaars vliegeren in Twenterand. Op zo'n 6 hectare weiland worden de vliegers opgelaten.

Dit jaar organiseert Stichting Vliegerfeest Twenterand al weer het 6e Nieuwjaarsvliegeren in de gemeente.

De insteek van het Nieuwjaarsvliegeren is om het nieuwe vliegerjaar te openen en gezellig een dag samen te vliegeren met allerlei soorten en maten vliegers. Veel vliegeraars zijn deze winter bezig geweest om nieuwe creaties te maken voor komend jaar en de eersten zullen zaterdag al te zien zijn.

Wilt u komen kijken naar verschillende creaties/vliegers, dan bent u van harte welkom op zaterdag 25 januari vanaf 10.30 uur bij De Johanneshoeve aan de Dalweg 39 in Westerhaar. Hier wordt een groot weiland ter beschikking gesteld voor vliegeraars en belangstellenden. De toegang en parkeergelegenheid is gratis en er worden versnaperingen en diverse drankjes verkocht. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van de zaal en toiletten van de Johanneshoeve “

www.vliegerfeesttwenterand.nl...

Wanneer

Locatie

De Johanneshoeve

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Gastvrij Twenterand.