Kerstmarkt Vroomshoop

15 december 2017

Op vrijdag 15 december wordt de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in Vroomshoop. Met verlichte kramen, kerstspel, muziek etc.

Horecaplein en livemuziek Activiteitencentrum Het Punt richt midden op de kerstmarkt een sfeervol Horecaplein in.Daarnaast is er livemuziek van Midwinterhoorngroep Twenterand.Zoals ieder jaar is een gedeelte van de kerstmarkt overdekt in kerkelijk centrum Irene.

Bethlehem-decor met levende kerststal Een metershoge kerstboom versierd met honderden lichtjes vormt traditiegetrouw het middelpunt van de kerstmarkt. Daarnaast is er een compleet Bethlehem-decor met levende kerststal en lopen in de middenberm meerdere schapen tussen de bezoekers. Verder is er een kerstman, een kerstloterij en een overdekt en verwarmd horecaplein. Onder de deelnemers zitten ook (warme) snackkramen, een oliebollenkraam, stroopwafelkraam en een kraam met Duitse currywurst.

Live kerstmuziek Tijdens de kerstmarkt is er ook live kerstmuziek van het blazersensemble BLAZE onder leiding van Pieter Ekkel. BLAZE bestaat uit de drie generaties Ekkel, bestaande uit opa Henk (trompet), moeder Mirjam (alt saxofoon), dochter Suze (sopraan saxofoon), zoon Senne (bariton) en vader Pieter (trombone) en trompettist Ben Prins. Ook is er livemuziek van het jeugdorkest van De Harmonie Vroomshoop.

Locatie

Wanneer

  • -