Rotary Midnight Walk

15 december 2017

Een verrassende tocht op 15 december, met muziek, theater en spektakel door Hardenberg. Wandel door gebouwen, langs de Vecht, langs de huizen en geniet samen van dans, muziek en theater. De Rotary Midnight Walk is een gezellig uitje voor iedereen.

Een unieke tocht met muziek, theater en spektakel door Hardenberg. Wandel op 15 december mee door Hardenberg en ontdek de stad op een verrassende manier. Wandel door gebouwen, langs de Vecht, langs de huizen en geniet samen van dans, muziek en theater. De Rotary Midnight Walk is een gezellig uitje voor iedereen. Kom met je gezin, team of vriendengroep en geniet samen van een sfeervolle wandeltocht. Meedoen kost € 9,00 en de volledige opbrengst gaat naar een lokaal doel, namelijk de aanleg van een Play-court voor de jeugd in het centrum van Hardenberg. De kracht van gewoon samen lopen en doen!

-Start: 19:45 uur - 20.00 uur -Tussen de markt en de Voorveghter -Inschrijven kan al vanaf 18:30 uur Er is dan al genoeg te beleven op de markt! Bezoekers van de zandtovenaar om 19.15 uur, kunnen aansluiten bij de Rotary Midnight Walk.

Locatie

Locatie

Hardenberg

Wanneer

  • -