Marktvaart Dalfsen

1 juli t/m 31 augustus 2018

Op donderdagen in de maanden juli en augustus varen we met onze rondvaartboot "Queen of Vechtvalley" door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen.

Vanaf 9:15 uur mag u aan boord van ons schip 'Queen of Vechtvalley'. Om 9:45 uur zullen wij vanuit Ommen vertrekken voor onze marktvaart naar het stadje Dalfsen. De prachtige natuur glijdt langzaam voorbij.

Onderweg wordt er geschut bij de sluis van Vilsteren en vaart het schip langs het landgoed Rechteren.

In Dalfsen meert onze rondvaartboot aan voor de Blauwe Bogenbrugen. U heeft ruim de tijd om over de gezellige warenmarkt te struinen of om op een van de gezellige terrasjes neer te strijken.

De markante Blauwe Bogenbrug geeft toegang tot het gezellige dorp Dalfsen. Een dorp dat met zijn ligging aan de Vecht vertier biedt voor jong en oud. Het centrum met zijn monumentale panden en kleine straatjes is zeker een bezoekje waard. Gewoon om lekker ongedwongen te winkelen of te genieten van historische panden. Zomers kun je hier de bloemetjes buiten zetten tijdens de evenementen of lekker slenteren langs de braderie├źn en markten. Er is een nieuw veerpontje in de vaart. Het pontje verbindt de Stokte met Hessum, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor leuke wandelroutes

Voor verdere informatie kunt u onze website bezoeken: www.rederijpeters.nl of telefonisch contact opnemen 0529-451924

Locatie

Locatie

Rederij Peters

Adres
Zwolseweg 4, 7731BC Ommen
Telefoon
0529-451924
E-mail
Website
www.rederijpeters.nl

Wanneer