Reguliere Afvaarten

1 maart t/m 1 december 2018

Tussen 1 maart en 1 december maken wij dagelijks vaartochten met de "Queen of Vechtvalley" door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren.

De weidelanden en oude rivierarmen die u tijdens de rondvaart tegenkomt, zijn een broedplaats voor veel weide- en watervogels. Af en toe laat zelfs een groep ooievaars zich bewonderen. Met recht: het Vechtdal op zijn mooist!

Tijdens de rondvaart wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal.

Aan boord van onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” is het altijd goed toeven. Lekker genieten van de buitenlucht op het bovendek, of binnen als het niet zo zonnig is. Daarnaast is het schip rolstoeltoegankelijk en is er ruime invalidentoilet aanwezig.

Vertrektijden van de rondvaartboot:

Voor- en naseizoen (van 1 maart tot 1 juli en 1 september tot 1 december) Klik hier voor de actuele vertrektijden van onze rondvaartboot in het voor- en naseizoen.

Voor een actueel overzicht kunt u ook telefonisch contact opnemen met (0529) 45 19 24 of kijk op de [website].(http://www.rederijpeters.nl/rondvaarten/actuele-vertrektijden/ "")

Hoogseizoen (juli en augustus) Vertrektijden dagelijks 13:30 uur en 15:00 uur Donderdagen in juli en augustus: 14:30 uur

(voor alle afvaarten geldt een minimum deelname van 25 personen).

Locatie

Locatie

Rederij Peters

Adres
Zwolseweg 4, 7731BC Ommen
Telefoon
0529-451924
E-mail
Website
www.rederijpeters.nl

Wanneer

  • -