Klepperse Donderdag

19 July 2018

Stad Hardenberg Promotie heeft voor de zomer weer een reeks Klepperse Donderdagen op het programma staan. Zeven donderdagen in juli en augustus zijn er leuke activiteiten in het centrum van Hardenberg.

De Klepperse Donderdagen zijn deze zomer op 19 en 26 juli en 2, 9, 16, 23 en 30 augustus met onder andere gezellige markten en veel muziek.

De eerste Klepperse donderdag zal worden opgeluisterd door Shantykoor De Sjompiesingers. Het muzikale gezelschap is van alle muzikale markten thuis. Een uitgebreid repertoire en naast de bekende shantys, geven ze ook gehoor aan andere nummers. Hollandse - Duitse - Engelse en Ierse liedjes, maar ook potpourries en polonaisenummers zijn een veelgevraagde afwisseling in het programma. Altijd in voor een feestje, dus kom van 18.30 tot 21.15 uur naar de markt en vier het feestje mee! Net als op alle andere Klepperse donderdagen kun je ’s avonds genieten van een donderdagavondconcert in één van de kerken van Hardenberg. Lees hierover meer in het speciale kader.

Locatie

Locatie

Stad Hardenberg

Adres
Centrum Hardenberg,

Wanneer