navigatie overslaan

Bouwblokjes is één groot speelparadijs voor jong en oud en is dit keer grootser dan ooit!

Bouwblokjes Hardenberg 2019

  • 03 - 4 aug 2019
  • 10:00- 17:00
  • € 5,00 - € 6,00
  • Hardenberg

Het kinderfestijn Bouwblokjes tovert Evenementenhal Hardenberg om tot één groot speelparadijs voor jong en oud en is dit keer grootser dan ooit! Het 2-daagse event vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, het tweede weekend van de bouwvak in Noord- en Oost-Nederland.

Bouwblokjes breidt elk jaar verder uit met meer activiteiten. Kom naar Hardenberg en beleef urenlang speelplezier met het mooiste speelgoed ooit gemaakt!

Het kinderfestijn Bouwblokjes tovert Evenementenhal Hardenberg om tot één groot speelwalhalla voor jong en oud en is dit keer grootser dan ooit! Het 2-daagse event vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, het tweede weekend van de bouwvak in Noord- en Oost-Nederland.

Elk jaar wordt het evenement verder uitgebreid door meer activiteiten voor de kinderen aan te bieden. Rennen over de hindernisbaan, klimmen, klauteren en springen en lekker je energie kwijt op diverse springkussens. Verder zijn er tal van activiteiten, zoals een bioscoop met LEGO films, een grote legomarkt met verkoop, een racebaan voor bestuurbare auto’s, kermisattracties, speel- en bouwhoeken en diverse LEGO demonstraties. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld animal riding, waarbij kinderen kunnen pony rijden op ‘pluche’ berijdbare paardjes. Ook nieuw toegevoegd, is het midgetgolfparcours met maar liefst negen holes, een kleurhoek en lachspiegels.

Kom in de zomervakantie naar Evenementenhal Hardenberg en beleef urenlang speelplezier!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00
Aan de deur
€ 6,00

Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
Parkeren: Gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen