evenement

Into the Wild - festival

  • 13 - 14 sep 2019

Deze tweede editie biedt precies wat je van ons kan verwachten: unieke locatie midden in het bos, muziek van de hoogste kwaliteit en een beregezellig festival .

Kom je ook gezellig met je vrienden hangen, dansen, springen en genieten? Naast muziek zijn er ook enkele foodtrucks aanwezig zodat je lekker kan eten!

Vrijdag 13 september

THE COSMIC CARNIVAL SPEELT FLEETWOOD MAC Een oeuvre om van te smullen, gebracht door The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen.

Zaterdag 14 september

RONDÉ Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan!

EUT EUT maakt prachtig geschreven songs met boeiende melodieën. Stuk voor stuk vette, aanstekelijke popnummers in een keurslijf, over jeugdigheid en opgroeien.

GARRETT T. CAPPS (USA) Hij komt overigens niet alleen maar samen met zijn NASA Country band en ook niet zonder nieuwe muziek.

Wanneer

-

Locatie

Bostheater Ommen

  • Adres Besthemerberg 1