evenement

Duo bijzonder Top!

Concert

  • 31 aug 2019
  • Lemelerveld
  • 20:00 - 21:30

Op zaterdag 31 augustus 2019 om 20.00 uur nemen Clara de Vries en Gerwin van der Plaats u mee op een muzikale reis van Ave Maria tot Over the Rainbow.

Gerwin van der Plaats is dirigent van het Kamper Mannenkoor Door Eéndracht Verbonden. Verder begeleidt hij geregeld koren. Hij zal deze avond zowel op het Monarke orgel als op de piano spelen. Samen met Clara de Vries brengt hij een afwisselend muzikaal programma.

Clara de Vries volgde na haar conservatoriumopleiding in Zwolle o.a. een intensieve cursus Interpretatie van de Duitse liedkunst in Salzburg volgde. Zij zong onder andere bij de Nederlandse Opera, trad op bij het Holland Festival en werkte bij het Onafhankelijk Toneel in Rotterdam. Ze werkte mee aan radio- en televisieprogramma’s en is te horen op diverse cd’s, zowel solistisch als in koorverband.

Op het programma staan o.a.: Connonade (C. Balbastre), Ave Maria (Fr. Schubert), Premiere Valse (A. Durand) en Over the Rainbow (E.Y. Harburg/H. Arlen)

Reserveren? T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt € 15,-- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. W.H. Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld. Het volledige programma vindt u op onze site: www.huetink-royalmusic.nl

Wanneer

-

Locatie

W.H. Zwart Hal

  • Adres Grensweg 17
    Lemelerveld