De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Proef Dalfsen

Dat moet je beleven!

  • 12 sep 2020
  • Dalfsen
  • 10:00 - 16:00

Ontdek Dalfsen tijdens het evenement Proef Dalfsen, dat in 2020 voor de 9e keer wordt georganiseerd. Proeven aan Dalfsen in de ruimste zin van het woord staat voorop.

Proef Dalfsen laat u genieten van Cultuur, Historie en bedrijvigheid in Dalfsen. Tijdens Proef Dalfsen kan iedereen wel iets van eigen gading vinden. Pak de fiets en sluit de dag af op het Kerkplein bij het Dalfser Bierfestival. Bekijk www.proefdalfsen.nl of lees het Magazine Proef Dalfsen dat ruim op tijd op 30000 adressen wordt bezorgd.

Wanneer

-

Locatie

Dalfsen

  • Adres Dalfsen
    Dalfsen