De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Vechtdal-tuinen open tuinen weekend

  • 01 - 2 augustus

In 2015 zijn 4 eigenaren van bijzondere tuinen in het Overijsselse Vechtdal gezamenlijk begonnen met het open stellen van hun tuinen. In 2019 hebben zich hierbij 3 nieuwe tuinen aangesloten zodat er voor tuinclubs en individuele bezoekers nog meer mogelijkheden zijn om een verrassende tuin-dag samen te stellen. In 2020 sluiten nog 3 tuinen aan.

Geïnspireerd door de verbondenheid met de Vecht en het Vechtdal hebben een zevental tuinen zich verenigd in Vechtdal-tuinen. Hiermee is een mooi en gevarieerd aanbod in zowel aanleg, beplanting, oppervlakte en sfeer ontstaan dat een bezoek waard is. Tuinen die op afspraak apart en gecombineerd te bezoeken zijn stellen zich in het eerste weekend van augustus gezamenlijk open. Een mooie manier om de het Vechtdal te verkennen en een kijkje in de tuinen te nemen. De te bezoeken tuinen en verdere informatie is te vinden op www.vechtdal-tuinen.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 2,00

(met uitzondering van de Vijvertuin, €4,25 entree)

Locatie

Tuinen in het Overijsselse Vechtdal