De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Kerstsamenzang

Heerlijk samen zingen!

  • 14 dec 2019
  • Lemelerveld
  • 20:00 - 21:30

Bij Kerst denken we vaak aan kaarsen, gezellig bij elkaar komen, lekker eten en drinken…
Maar Kerst is in de eerste plaats het feest van het Licht. Jezus noemde zichzelf het Licht van de Wereld. In een vaak zo donkere wereld brengt Hij licht. Daarvan willen wij met elkaar zingen.

Wij nodigen u van harte uit voor de gezellige Kerstsamenzang. U wordt muzikaal begeleid door Ad Huetink op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan o.a. Sarabanda (G. Tartini), God’s time is the best (J.S. Bach/E. Power Biggs), Adeste Fideles (M. Dupré) en Praise the Lord with Drums en Cymbals (S. Karg-Elert).

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl De entree bedraagt Euro 10,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

Wanneer

-

Locatie

W.H. Zwart Hal

  • Adres Grensweg 17
    Lemelerveld