navigatie overslaan

markt

Boerenmarkt Vilsteren

  • 18 januari - 19 dec 2020
  • 11:00- 16:00

De kramen liggen weer vol met heerlijke en eerlijke producten van dichtbij. En ook de producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Door op onze Boerenmarkt te kopen bent u verzekerd van kwaliteit en steunt u de boeren.

Het is goed toeven op het Landgoed Vilsteren. De rijke natuur en de lokale boeren zorgen samen voor mooie eerlijke producten. Samen met ca. 20 producenten uit het Vechtdal wordt elke derde zaterdag van de maand in Vilsteren een boerenmarkt met streekproducten georganiseerd. Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten.

Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit. Gedurende het seizoen zullen producten wisselen zoals klein fruit en asperges.

De BOERENMARKT is een broedplaats van nieuwe ideeën, dé plek waar men heerlijke recepten uitwisselt en waar men in gesprek gaat met de producent en elkaar. Alles draait er om goed, eerlijk en smakelijk voedsel. Kortom een markt die je niet mag missen.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

18 jan - 19 dec 2020
  • elke 3e zaterdag van de maand: - uur

Op de kaart

Meer leuke evenementen