navigatie overslaan

Zeer veelbelovend jong talent in Landgoedcentrum Vilsteren

Landgoedconcert

  • 19 jan 2020
  • 15:00
  • gratis - € 10,00
  • Vilsteren

Op 19 januari 2020 zijn twee prijswinnaars van het Britten Concours te gast in het landgoedcentrum Vilsteren: altvioliste Elin Haver en cellist Isaac Lottman, beiden 16 jaar oud. Zij worden op de piano begeleid door Felix Justin. Het concert begint om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 10 euro. Voor jongeren t/m 18 jaar is het concert gratis.

Elin Haver en Isaac Lottman zijn prijswinnaar van het Britten Concours dat in maart 2019 werd gehouden in Zwolle. Hun optreden in Vilsteren maakt deel uit van die prijs. Zij spelen elk een aantal van hun favoriete stukken, van bekende en minder bekende componisten. Elin zal onder andere een eigen compositie laten horen met de titel: “Variaties op een eend”. Isaac zal de toehoorders verrassen met een eigen arrangement van Angel Villoldo's “El Choclo”. Daarnaast spelen zij ook gezamenlijk, o.a. een duet van Ludwig van Beethoven.

Elin wist al op haar 4e dat zij viool wilde gaan spelen. Op de Sweelinck academie, de Jong Talent Afdeling van het conservatorium in Amsterdam stapte zij over van gewone naar altviool. Zij zit daarnaast in 5 VWO. Isaac Lottman begon met celloles toen hij 3 jaar oud was. Ook hij volgt een opleiding op de Sweelinck academie in Amsterdam en daarnaast zit hij in 5 Havo.

Felix Justin behaalde zijn Master Piano in 2017, nadat hij in Utrecht, Wenen en London aan het conservatorium had gestudeerd. Sindsdien werkt hij als professioneel musicus.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren.

De concerten zijn prima te combineren met een wandeling over het imposante landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de ingang van het Landgoedcenterum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Vanaf 14.30 u gaat de toegangsdeur open. Na afloop is er nog een de gelegenheid wat te drinken, het haardvuur zal een ieder weer verwarmen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen