De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Dedemsvaart Natuurlijk Festival

  • 30 - 31 mei 2020
  • Dedemsvaart

Dedemsvaart Natuurlijk biedt een overheerlijke totaalbeleving die gezichten laat glunderen en waar voor iedereen iets te beleven valt: van muzikale fijnproever tot culinaire snoeper; van losgeslagen feestbeest tot relaxte vrije geest en van jonge bliksemstraal tot hardwerkende Jan Modaal.

In 2020 wordt er een tweedaags festival georganiseerd met alle voorgaande evenementen in één. Dus, Dedemsvaart natuurlijk! + Hapjes Dag + Dedemsfair + Classics aan het Kotermeer + Boerenrock avond = Dedemsvaart Natuurlijk Festival 2020!

Hapjesdag

CHILL MODUS ON!
Zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2020 (Pinksterweekend) toveren wij een deel van Dedemsvaart Natuurlijk Festival om tot een groot openluchtrestaurant met vele Foodtrucks en eetkraampjes. Wij noemen het ‘HAPJES DAG!’

Het concept is simpel, maar oergezellig:

Achterover leunen in het zonnetje met een heerlijk koud (speciaal) biertje in je ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van muziek in de mooie ambiance van recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart, klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook! 2018 was een groot succes, maar 2020 wordt uiteraard nog groter, gezelliger en lekkerder.
Hapjes Dag duurt op beide dagen van 13.00 uur tot 20.00 uur Uitgegeten? Van 20.00 uur tot 01.00 kun je verder genieten van een spetterend avond programma (line-up wordt t.z.t. bekend gemaakt)

Dedemsfair

Dedemsfair is een markt tijdens Dedemsvaart Natuurlijk Festival. Op Dedemsfair maken bezoekers kennis met diverse ondernemers, organisaties en verenigingen zijn aanwezig met interessante aanbiedingen, presentaties demonstraties en/of workshops.

Classics aan het Kotermeer

Zaterdag 30 mei 2020, pinksterweekend, gaan wij tijdens het avondprogramma van Dedemsvaart Natuurlijk Festival wederom terug in de tijd met de derde editie van CLASSICS AAN HET KOTERMEER.
Classics aan het Kotermeer staat garant voor lekker ouderwets swingen en oude bekenden weerzien in de leuke ambiance van recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart, aangevuld met een leuke aankleding en een relaxed sfeer. Classics aan het Kotermeer brengt je de beste en lekkerste commerciële hits van de jaren 70’s 80’s, 90’s en 00’s. Ze passeren allemaal de revue.
Dus, waar ben jij Pinksterweekend 2020?
Voor wie echt leuke dagen wil beleven blijft het antwoord: Dedemsvaart Natuurlijk!

Wanneer

Locatie

Recreatieplas Kotermeer