De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Tributeband Mumford and Sons

Muziekvoorstelling

  • 30 mei
  • Gramsbergen
  • 20:30

Een van de beste tributebands van ons land vertolkt de heerlijke muziek van Mumford and Sons in het openluchttheater in Gramsbergen.

Mumfords Calling is een unieke Mumford and Sons tributeband uit Nederland en actief sinds januari 2016. Sindsdien zijn ze in heel Nederland een veelgevraagde band. Mumfords Calling was te horen in de clubscene en stond op verschillende pop-, folk- en tributefestivals. In eigen land, maar ook in België en in Engeland

Geïnspireerd en uitgedaagd door de gelaagdheid en muzikaliteit in de songs van de populaire folkrock band Mumford en Sons brengt deze 7-mansformatie op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren. De nodige hits zoals The Cave, Little Lion Man en I will Wait komen voorbij, maar ook andere nummers van platina albums Sigh no More en Babel en ook Wilder Mind zullen de revue passeren.

Mumfords Calling brengt de totale Mumford and Sons ervaring: een ideale mix van bluegrass, country, pop,rock & folk gecombineerd met passie, plezier en een energieke performance. Verwacht de Mumford and Sons sound op zijn best!

Wanneer

Prijzen

Aan de deur
€ 15,00
Voorverkoop
€ 12,00

kaartverkoop start 1 april, zie www.gramsbergen/nl/evenementen

Locatie

Het Bostheater

  • Adres Hoge Holt 17
    Gramsbergen