De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Rondvaart Vilsteren

  • 3 april - 29 jul 2020
  • Ommen

Tussen 1 maart en 24 december maken wij dagelijks vaartochten met de “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel, naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren.

De weidelanden en oude rivierarmen die u tijdens de Rondvaart Vilsteren tegenkomt, zijn een broedplaats voor veel weide- en watervogels. Af en toe laat zelfs een groep ooievaars zich bewonderen. Met recht: het Vechtdal op zijn mooist!

Tijdens de rondvaart wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal.

Aan boord van onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” is het altijd goed vertoeven. Lekker genieten van de buitenlucht op het bovendek, of binnen als het niet zo zonnig is. Daarnaast is het schip rolstoeltoegankelijk en is er een ruime invalidentoilet aanwezig. Rondvaart Vilsteren is een leuke vaartocht voor jong en oud!

Tussen 1 maart en 24 december maken wij dagelijks vaartochten met de “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel, naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren. Voor alle afvaarten geldt een minimum van 25 personen, kijk op de website voor de actuele vertrektijden

Onderstaande rondvaarten hebben de minimale deelname al bereikt en gaan dus zeker door.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,75
Entreeprijs Volwassenen
€ 9,25

Zijn jullie met 10 personen of meer, reserveer dan via (0529) 45 19 24. Met minder dan 10 personen? Een half uur van te voren kunnen jullie aan boord om een plekje uit te zoeken.

Locatie

Rederij Peters