De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Marktvaart Dalfsen

  • 2 juli - 27 augustus
  • Ommen

Op de donderdagen in de maanden juli en augustus varen wij met onze rondvaartboot “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel naar het gezellige dorpje Dalfsen.

Vanaf 9:15 uur mag u aan boord van ons schip ‘Queen of Vechtvalley’. Om 9:30 uur zullen wij vanuit Ommen vertrekken voor onze marktvaart naar het stadje Dalfsen. De prachtige natuur glijdt langzaam voorbij. Onderweg wordt er geschut bij de sluis van Vilsteren en vaart het schip langs het landgoed Rechteren.

In Dalfsen meert onze rondvaartboot aan voor de Blauwe Bogenbruggen. U heeft ruim de tijd om over de gezellige warenmarkt te struinen of om op een van de gezellige terrasjes neer te strijken.

Tussen 1 maart en 24 december maken wij dagelijks vaartochten met de “Queen of Vechtvalley” door de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel, naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren. Voor alle afvaarten geldt een minimum van 25 personen, kijk op de website voor de actuele vertrektijden.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 9,75
Entreeprijs Volwassenen
€ 14,75

Reserveren is noodzakelijk en kan door te bellen naar (0529) 45 19 24.

Locatie

Rederij Peters