De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

van Bach tot Rieu

Concert

  • 22 feb 2020
  • Lemelerveld
  • 15:00 - 16:30

We kijken uit naar het concert met Anna Majchrzak (vaste sopraan van André Rieu) op zaterdag 22 februari om 15.00 uur a.s. in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Ze wordt begeleid op het orgel door niemand minder dan Arjan Breukhoven.

Sinds ruim vier jaar zingt Anna als sopraan soliste bij André Rieu waardoor ze de hele wereld over reist met zijn gezelschap. Hier zingt zij naast klassieke muziek ook musical repertoire en lichte muziek. Als afwisseling op de optredens in grote uitverkochte Arena’s werkt Anna ook graag mee aan kleinschaligere concerten in de huiskamer sfeer. Arjan Breukhoven heeft een geheel eigen stijl en een eigen muzikaal gezicht. Naast improviseren in de klassieke stijl, heeft hij ook een veelzijdige stijl in de lichte muziek. Dit is ook te beluisteren in het programma van deze middag. Op het programma staat o.a. Toccata BWV (J.S. Bach), Ave Maria (Bach/Gounod), Fuga met de dansende voetjes BWV 577 (J.B. Bach) en Don’t cry for me Argentina (A. Lloyd Webber).

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl De entree bedraagt Euro 16,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. Voor het volledige programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

Wanneer

-

Locatie

Willem Hendrik Zwart Hal