De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Reeën kijken in het Eerder Achterbroek

  • 22 feb 2020
  • Den Ham
  • 16:00 - 18:00

Wandel mee met de boswachter op zaterdag 22 februari van 16.00 tot 18.00 uur en ga op zoek naar de reeën in het Eerder Achterbroek bij Den Ham. De excursie is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar.

Wat is dat voor een schaduw? Schemering, lange schaduwen, geritsel en ondergaande zon. ’s Avonds is de natuur in rust. Of toch niet? Dieren die zich overdag niet vertonen, laten zich juist later op de dag horen of zien. Zo is de kans op een ontmoeting met een groepje reeën in de avond groter dan overdag. De boswachter kent de omgeving en weet de beste plekken te vinden.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00
Prijs voor leden
€ 7,00
Prijs voor niet-leden
€ 10,00

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: www.natuurmonumenten.nl/eerde. Verschillende tarieven voor leden/niet-leden, volwassenen/kinderen.

Locatie

Eerder Achterbroek - Parkeerplaats

  • Adres Janmansweg 15
    Den Ham