navigatie overslaan

Samenzangavond

Passie Pasen Samenzang

  • 14 mrt 2020
  • 20:00- 21:30
  • € 10,00
  • Lemelerveld

Wij nodigen u van harte uit voor de “Passie Pasen Samenzang”. Pasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar. Pasen betekent voor ons dat wij als mensen opnieuw kunnen beginnen en dat God een nieuwe toekomst geeft. Er zijn vele muziekstukken en liederen rond Pasen die ons uitnodigen om te zingen en te luisteren.

Op het programma staan o.a. : Ave Maria (F. Schubert), Es ist das heil uns kommen her (J.S. Bach) Fantasie daar juicht een toon (J. Zwart) en Halleluja (G.F. Händel) Ad zal de prachtige klanken van het Monarke-orgel gebruiken om de samenzang te begeleiden. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te zingen!

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl De entree bedraagt Euro 10,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.

De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen