De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Workshop Dromenvanger

  • 17 april
  • Dedemsvaart
  • 19:00 - 22:00

Wanneer je creatief bezig bent kom je vaak helemaal tot rust. Je bent bezig met je handen en even niet met je hoofd. In de tussentijd hebben jullie natuurlijk nog de tijd om lekker bij te kletsen.

"Hippie Vibes" of "Just with the Girls"

We gaan aan de slag en maken een eigen dromenvanger. Heb je thuis nog een gehaakt kleedje liggen? Neem mee of ik leg jou uit hoe je zelf een web spant.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

We starten met bubbels en tijdens de workshop worden jullie verwent met lekkere drankjes en kleine hapjes.

Datum: 17 april 2020 Tijd: 19.00 uur (inloop 18.45 uur) Locatie: Lokaal 12, Dedemsvaart

Prijs vanaf 27,50 euro p.p. met eventueel een toeslag bij extra wensen of grotere ringmaat.

Aanmelden kan via: marjolein.dewilde@hotmail.com of 06-21543426. Meer informatie te vinden op onze Facebookpagina @wildeeventsworkshops. Zien we je snel?

Wanneer

-

Locatie

Lokaal 12

  • Adres Julianastraat 12
    Dedemsvaart