De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

De Koppel gaat weer open!

  • 1 juni - 31 juli
  • Hardenberg

De Koppel gaat weer open!

Op maandag 1 juni, tweede pinksterdag, gaat De Koppel weer open. Vanaf deze dag zijn bezoekers van harte welkom, maar wel op afspraak.

Restaurants, musea en bezoekerscentra mogen vanaf 1 juni weer open. Onder allerlei voorwaarden natuurlijk. Ook De Koppel heeft een protocol opgesteld, dat binnenkort op de website te lezen is. Het belangrijkste is, dat bezoekers die binnen de exposities willen komen bekijken, een afspraak hiervoor moeten maken. Er zijn diverse shifts gemaakt en per keer worden er maximaal 15 personen toegelaten. Zij hebben dan ook vrije toegang tot de Koppelserre, voor een fijne kop koffie of een heerlijk ijsje.

Het terras betreden mag zonder afspraak, hier geldt: zolang er een tafeltje beschikbaar is. Overal zal het protocol te lezen zijn, zodat helder is wat onze bezoekers kunnen verwachten van team en vrijwilligers.

Al die tijd hebben de dinosauriërs in eenzaamheid gewacht tot ze weer bewonderd zouden worden. Dat geldt ook voor de prachtige foto’s van vogels, die nu sowieso tot eind juni te bekijken zijn. Een uilenbal uitpluizen kan nog steeds, net zoals een portemonneetje maken of een mooie tekening inkleuren.

Vanaf 1 juni hartelijk welkom dus! Binnen kijken? Maak een afspraak. Dat kan alleen door de week, telefonisch of per mail.

Openingstijden: dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur woensdag van 10.00 tot 17.00 uur donderdag van 13.00 tot 17.00 uur vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur zondag van 13.00 tot 16.00 uur.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388, info@dekoppel.com. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!

Wanneer

-

Locatie

Natuuractiviteitencentrum De Koppel