navigatie overslaan

workshop

Droogbloemen Rheerzerbelten

  • 10 sep 2020
  • 19:00- 21:30
  • € 42,50
  • Hardenberg

Aan de rand van Hardenberg in het bos te midden van het Vechtdal Overijssel ligt de Rheezerbelten en daar gaan we dit keer creatief aan de slag!

Tijdens deze workshop leer je hoe je van droogbloemen, grassen en graansoorten een prachtige krans maakt of een stolp opmaakt. Je gaat bezig met je eigen compositie die je naar jouw smaak kan creëren: gecentreerd of asymmetrisch, minimalistisch of mooi vol. Aan het einde van deze avond heb je dus een mooie krans of een stolp waar je trots op kan zijn!

Je maakt een keuze uit een mooie verzameling droogbloemen uit een palet van kleuren, van naturel tot heel kleurrijk. Ook kan je voor de finishing touch kiezen om een mooi lint of een stoer touw aan je krans te knopen om hem zo op te kunnen hangen.

Datum: 10 september 2020 Tijd: 19.00 uur Locatie: de Rheezerbelten - Hardenberg Kosten: €42,50 (Let op: je plekje is pas verzekerd na betaling van het volledige bedrag.) Dit is inclusief: een metalen ring (hout, zwart, metaal of goud) van 25/30 cm, droogbloemen naar keuze of een stolp van 25 cm hoog, een hapje en een drankje tijdens de workshop.

PS: Graag zelf een snoeischaar en een scherp mesje meenemen!

Je kunt je opgeven door te mailen naar: marjolein.dewilde@hotmail.com Zou je willen doorgeven: - of je graag een stolp of krans wilt maken en/of - (bij de krans) je graag een gouden, houten, zwarte of zilveren ring wilt?

droogbloemen #workshop #creatieveworkshop #droogbloemenworkshop #hardenberg #derheezerbelten

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 42,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen