navigatie overslaan

Gert van Hoef

Concert Muzikale Toppers

  • 8 aug 2020
  • 20:00- 21:30
  • € 13,00
  • Lemelerveld

Op zaterdag 8 augustus om 20.00 uur geeft de talentvolle organist Gert van Hoef een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Heeft u het ook zo gemist om naar een concert te gaan? De Willem Hendrik Zwart Hal opent haar deuren weer voor het eerst sinds half maart van dit jaar voor niemand minder dan Gert van Hoef.

Gert rondde zijn conservatoriumstudie in 2018 af. Hij studeerde vanaf september 2013 bij Jos van der Kooij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gert is de vaste organist van de Emined orgeltoonzaal in De Punt in Voorthuizen en van de kerk van de Hervormde gemeente te Voorthuizen. Van zijn hand zijn enkele cd's en DVD's verschenen. Het aantal bezoekers dat speciaal voor Gert van Hoef komt neemt elk jaar toe. Ze komen uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland om van zijn orgelspel te genieten. Ook is hij bekend van de vele Youtube video's. Hij heeft meer dan 53.000 abonnees.

Op het programma staat o.a.: Valste Triste – opus 44 (J. Sibelius), Fantasie in Es majeur (C. Siant-Saëns), Allegretto uit Sonate 4 (F. Mendelsohn) en Allegro con fuoco uit Symfonie 9 (A. Dvořák

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 13,00

Meer leuke evenementen