navigatie overslaan

theater

HELLIGEN HENDRIK - Snauwkost!

  • 29 mei 2021
  • 19:30- 20:45
  • € 18,50
  • Dedemsvaart

Helligen Hendrik speelt de try-out van zijn voorstelling SNAUWKOST! vanwege corona maatregelen in multifunctioneel centrum De Baron in Dedemsvaart.
De eeuwig toornige Tukker is weer snoeihard, hilarisch en recht voor zijn raap.

Helligen Hendrik maakt zijn debuut in de Gashouder met SNAUWKOST! En reken er maar op dat de Twentse grompot behoorlijk van zich afsnauwt. Dat is nou eenmaal de aard van het beestje: kleine ergernissen laten escaleren tot bombastische donderpreken.

Net als het recept van authentieke krentenwegge blijven de ingrediënten van de voorstellingen van Hendrik altijd dezelfde. Traditiegetrouw richt de stijfkoppige, licht ontvlambare Tukker zijn pijlen op misstanden in onze samenleving en op vreemde menselijke gedragingen. Ook de gehele natuur krijgt een flinke veeg uit de pan. Raffinement en liefelijkheid zijn ver te zoeken. Bezoekers met een tere ziel zijn gewaarschuwd! Daar waar Hendrik begint te hakken, regent het spaanders… en gierende lachsalvo’s!

Vanwege corona maatregelen speelt Helligen Hendrik zijn voorstelling om 19.30 en om 21.30 uur in multifunctioneel centrum De Baron in Dedemsvaart.

Informatie en kaarten www.gashouder-dedemsvaart.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 18,50

Entreeprijs is inclusief consumptie

Meer leuke evenementen