Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

ANNE EN LISA - Lonely Pony

  • morgen
  • Dedemsvaart
  • 19:30 - 20:40

Dit nieuwe absurdistische cabaretduo is snel, absurd, gedurfd, actueel en schurend komisch.
Hun try-out redt iedereen die het aandurft (!) een avond lang van het alledaagse!

De debuutvoorstelling van nieuw absurdistisch cabaretduo Anne & Lisa sloeg in als een bom. Overal lovende recensies en superlatieven. ‘Goed doordacht’ (Parool), ‘confronterend, absurd, zeer gewaagd en vernieuwend ’ en ‘briljant’ (★★★★ Theaterparadijs), ‘interessante combinatie tussen absurdisme en moraal’ en ‘hopelijk gaan we meer zien van dit duo’ (Theaterkrant) was te lezen over ‘Weltschmerz’, het debuutprogramma waarmee Anne & Lisa afgelopen seizoen het Rabo Talenten Concours won.

Ditmaal wurmen de antiheldinnen zich in een Trojaans hobbelpaard dat zowel strijdlustig als aaibaar en ontwapenend in hoog tempo door dendert. Tijdens de surrealistische rit wordt de toeschouwer medeplichtig aan situaties die absoluut géén dikke pluim van de juf verdienen.

Heerlijk absurd, slapstickachtig, muzikaal en actueler dan ooit redt LONELY PONY iedereen die het aandurft (!) een avond lang van het alledaagse!

Informatie en kaarten www.gashouder-dedemsvaart.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 16,50

Entreeprijs is inclusief consumptie

Locatie

Gashouder Dedemsvaart

  • Adres Oude Zuidwolderstraat 13
    7701AZ Dedemsvaart