De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Repair Cafe Hardenberg

  • 19 september
  • Hardenberg
  • 13:00 - 16:00

Repair Café Hardenberg

Eindelijk is het weer zover! Op zaterdag 19 september is er weer een Repair Café in De Koppel van 13.00 tot 15.00 uur. Aanmelden verplicht.

Tijdens het Repair Café helpen vrijwilligers u met het repareren van allerlei spullen. Zo beperken we met z’n allen de afvalberg en zorgen we ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen. Ditmaal gaat het Repair Café wat anders dan u gewend bent. We vragen u om zich vooraf aan te melden bij De Koppel via 0523 273388. Ook kunt u niet samen met de vrijwilliger aan de slag, maar wordt u verzocht te wachten op afstand. Er is intussen genoeg te zien in De Koppel.

Bent u goed geholpen? Dan is een vrijwillige bijdrage alles wat we vragen.

Het Repair Café Hardenberg vindt u in natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg. Voor meer informatie www.repaircaféhardenberg.nl of www.dekoppel.com.

De Koppel is ook een van de Anjerpunten in het Vechtdal. Repair Café Hardenberg, ook met afstand gezellig.

Wanneer

-

Locatie

Natuuractiviteitencentrum De Koppel