navigatie overslaan

2-daagse workshop door Babette Aleida op za 7 en zo 22 november

Shamanic Drum Workshop

  • 7 nov 2020
  • 10:00- 22:00
  • € 350,00
  • Witharen

Hoor jij de Roep van de DRUM?

De creatie van een Shamanic drum is een bijzonder en persoonlijk proces. Tijdens deze 2 dagen word je begeleid door Babette in het maken van jouw eigen aanspanbare Medicijn Drum.

Op de eerste dag (7 november) zullen we beginnen met het creëren van een heilige ruimte waarin onze drums geboren kunnen worden. We stemmen ons af op de spirits van de dieren, bomen en stenen, van wie we hun lichaam gebruiken om onze drums te maken.

We gaan het frame bewerken, kiezen touwen en bouwen net zo lang door tot de drums helemaal in elkaar zitten. Dit is een lange dag die eindigt rond 22:00/23:00 's avonds.

Na de eerste dag heeft jouw drum twee weken nodig om langzaam en goed te drogen.

We ontmoeten elkaar weer op de tweede workshopdag (22 november) om onze drums helemaal af te maken. Deze dag eindigt rond 17:00. We maken drumstokjes en leren je hoe je je drum kan spannen, ontspannen & tunen zodat 'ie een leven lang met je mee reist!

Je kan kiezen uit de volgende huiden: Paard, Geit & Hert

Voorafgaand aan de workshop kies je de huid waarmee jij graag wil werken. Wij vinden het belangrijk om te weten waar alle huiden vandaan komen en de meeste huiden halen we zelf vers op, we maken ze schoon en drogen ze zodat ze klaar zijn om er drums van te maken. We werken met frames van Essenhout, je kan kiezen uit de maten 40 of 45 cm.

Voel jij je geroepen om je eigen drum te maken? Stuur ons dan een mailtje naar: info@mayils.nl om je aanmelding definitief te maken. We sturen je dan alle verdere uitgebreide informatie toe. Heb je een andere vraag? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 350,00

Inclusief alle materialen, koffie & thee en een heerlijke biologische lunch op beide dagen.

Op de kaart

Meer leuke evenementen