navigatie overslaan

actief

Fietstocht Erve Slendebroek

  • 14 - 17 okt 2020
  • 08:30
  • € 5,00
  • Zwolle

Wij zijn de familie Visscher en wonen dichtbij de stad Zwolle. Onze boerderij Erve Slendebroek heeft ongeveer 85 melkkoeien. Met de bijzondere A2-melk maken wij ambachtelijke zuivelproducten zoals yoghurt, vla en karnemelk. Een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw gaan we niet uit de weg. Want wij willen niets liever dan dat u weet waar uw voedsel vandaan komt.

Vanuit deze gedachte organiseren we een mooie fietstocht die u door de weilanden, van polders tot hoge es-gronden en maar liefst langs vier landgoederen en verschillende boerenbedrijven voert.

Onderweg komt u diverse punten tegen waar u uit kunt rusten of de benen kunt strekken voor een leuke wandeling. Voor de inwendige mens hebben we twee eetgelegenheden opgenomen in de route en staat de koffie voor u klaar. Langs de route zetten verschillende boerderijen hun deuren open en bent u van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen.

Afstand: 15, 25 of 40 km
Het is ook mogelijk om de route te verdelen over twee dagen.

Datum:
14, 15, 16 en 17 oktober

Starttijden en Eindtijden:
Starten kan vanaf 08.30 uur bij Erve Slendebroek Openstelling en rondleidingen van deelnemende bedrijven van 10.00 – 16.00 uur

Kosten:
5,- per fietsroutekaart

Locatie:
Kanaalweg 20, Zwolle

Aanmelden:
Via Whatsapp (06-28 18 93 48) onder vermelding van: – aantal personen – de datum waarop je wilt fietsen – aanmelden kan tot uiterlijk de dag er voor tot 17.00 uur

Op deze activiteit is de regelgeving van het RIVM mbt corona van toepassing.

Wanneer

Prijzen

Deelnameprijs
€ 5,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen