Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Kindermiddag 'Appeltaartjes bakken'

  • 24 oktober
  • Hardenberg
  • 13:30 - 15:30

Kindermiddag ‘Appeltaartjes bakken’ bij De Koppel

Op zaterdag 24 oktober organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er iets lekkers gemaakt gaat worden. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen, ouders en grootouders, die dit leuk vinden, meekomen.

Buiten wordt het guurder. Regelmatig slaan wind en regen tegen de ruiten. Een prima gelegenheid om te leren hoe je een heerlijk appeltaartje bakt. Want wie wordt er niet blij van de geur en smaak van vers gemaakt appelgebak? Janet Bouwhuis begeleidt deze middag. Zij houdt erg van koken en van het werken met kinderen. In verband met het inkopen van de ingrediënten is opgave verplicht. In de pauze is er een beker warme chocolademelk.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

De kosten bedragen € 5,-- per kind, incl. chocolademelk en lekkers.

Helaas kunnen er deze middag niet meer dan 6 kinderen meedoen i.v.m. corona. Dus geef je wel op!!

Het kan zijn, dat de activiteit bij te weinig aanmeldingen niet doorgaat.

Wanneer

-

Locatie

Natuuractiviteitencentrum De Koppel