Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

evenement

Paarden knuffelen en Snuffelen

Geniet en kom tot rust

  • 25 oktober
  • Dalmsholte
  • 10:00 - 16:00

Kom en neem een kijkje de gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten.
Wat is er te doen.
Rommelmarkt/Paarden verwennen en veel 2de hands paarden spullen.
Wil je meer uitleg over de opvang van de uitgewerkte manege paarden dan geven we die graag.

Paarden knuffelen en snuffelen Bij `t Olde Manegepeerd Zondag 25 oktober van 10 tot 16 uur.

Kom en neem een kijkje de gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Wat is er te doen. Rommelmarkt/Paarden verwennen en veel 2de hands paarden spullen. Wil je meer uitleg over de opvang van de uitgewerkte manege paarden dan geven we die graag. De koffie met wat lekkers staat klaar. En voor een warme hap wordt gezorgd. Wil je ze verwennen dan is er tegen betaling wat lekkers te koop voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen en aan de paarden geven. Denk zelf mee om de nodige afstand onder elkaar te bewaren. Dit geld niet als je de paarden wil verwennen. Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Adres: Beukenlaan 2 te Dalmsholte Als u de weg inrijdt is het in de grote schuur met de overkapping links www.manegepeerd.nl e-mail:info@manegepeerd.nl
tel: 06-12874764 Ook wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Ons doel Na jaren van donaties om de paarden te kunnen verzorgen is het nu tijd dat ook de mens een plek heeft om te ontspannen in een frisse opgeknapte koffie ruimte met meubilair waar je ontspannen kan genieten van een kop koffie of zoals het nu al veel gebeurt dat de bezoeker een plek kan vinden en wij de vrijwilligers ze te woord kunnen staan met de nodige uitleg over de opvang van de paarden.

Wanneer

-

Locatie

`t Olde Manegepeerd

  • Adres Beukenlaan, 2
    8146jp Dalmsholte