navigatie overslaan

theater

SILVESTER ZWANEVELD – Lichtgeraakt!

  • 23 jan 2021
  • 20:15
  • € 18,00
  • Dedemsvaart

Hij is gedreven, bevlogen, verhalend, oer grappig en bekend van Arie & Silvester. In LICHTGERAAKT! vertelt hij ook over de zomers die hij in vakantietijd doorbracht bij zijn opa en oma in Balkbrug.

Silvester Zwaneveld is cabaretier, regisseur, animator, schrijver, illustrator, presentator en vormgever van een aantal televisieprogramma’s maar bij het grote publiek waarschijnlijk toch het meest bekend van het succesvolle cabaret duo Arie en Silvester. Minder bekend is dat Silvester iedere zomer tot zijn 14de doorbracht bij zijn opa en oma in…. Balkbrug! Hij is dus goed bekend met deze omgeving en daar vertelt hij maar wat graag over.

Verder zal hij in zijn nieuwe voorstelling LICHTGERAAKT! op hilarische wijze uit de doeken doen waarom ‘geraakt’ worden een absolute basisbehoefte is. Daarbij komen heel veel goeie grappen, interactieve sketches, toffe verhalen, unieke visuele scènes en nieuwe technieken voorbij.

De soloshows van alleskunner Silvester zijn altijd vernieuwend, indrukwekkend, erg komisch en gloeien nog dagenlang lekker na….

Informatie en kaartverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 18,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen